karlitojuke Opublikowano 3 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2018 Szukam emblematu DIG-T. Może ktoś ma albo wie gdzie kupić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andi_pl Opublikowano 3 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2018 ja kupilem tu https://www.ebay.co.uk/itm/Nissan-DIG-T-chrome-badge-logo-emblema-Juke-Qashqai-XTrail-DIGT-nuovo-new/201569736641?epid=897281577&hash=item2eee7e17c1:g:Aj8AAOSw1DtXIHBJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arek103 Opublikowano 8 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2019 A ja, sam sobie wydrukowałem na drukarce 3D Jak kupię jakąś porządną taśmę dwustronną to wrzucę fotki jak wygląda na samochodzie. Dla zainteresowanych: Wysokość liter: 24 mm Materiał: PET-G Wnęka w literce "T" wypełniona czerwonym lakierem. Wypełnienie wnęki można by też wydrukować i wcisnąć, ale nie mam czerwonego filamentu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arek103 Opublikowano 22 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2019 I na samochodzie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.