dnbldz Opublikowano 3 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2018 Witam mam problem po wymianie akumulatora, otóż po przekręceniu stacyjki powinny się zapalić wszystkie kontrolki a zapala się tylko od akumulatora która się świeci cały czas oraz miga bardzo szybko kontrolka od nats i cyka... nie wiem co jest grane, próbowałem załączyć na (on) i potem otworzyć z centralnego z kluczyka albo z konsoli koło ręcznego i nic.... jakieś pomysły ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 4 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2018 sprawdź czy wszytko dokręciłeś, może jakiś kabel wisi luźno, przecież to tylko wymiana baterii a nei jakaś zaawansowana technologicznie naprawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dnbldz Opublikowano 5 Lutego 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2018 Problem rozwiązany wina leżała po stronie nowego akumulatora, wsadziłem inny i wszystko wróciło do normy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.