Marko123 Opublikowano 4 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2018 Witam Ile kosztuje drugi przegląd i co jest wymieniane w pojeździe? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WWMOTYL Opublikowano 4 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2018 2-gi przegląd zależy od przebiegu W przypadku gdy masz 60 tyś km na budziku to wymieniają filtr paliwa, filtr przeciwpyłkowy, olej i fitr oleju, płyn hamulcowy, w przypadku gdy nie masz 60 tyś km to możesz zrezygnować z filtra paliwa. Koszt około 1 tyś zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
equinoxe Opublikowano 5 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2018 Robiłem w grudniu, przebieg 25k - 850 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polonus Opublikowano 5 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2018 Robiłem w grudniu, przebieg 25k - 850 złKolega pytający ma chyba diesla, a w kwestii silnika benzynowego to w grudniu sama robocizna kosztowala mnie ok. 330zł. Wymienione wszyskie filtry + płyn hamulcowy. Filtry moje + płyn z serwisu pewnie ze 250zł + olej około 250, więc w sumie wyszlo mnie tyle co Ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
equinoxe Opublikowano 5 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2018 @polonus - no ja nic swojego nie miałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polonus Opublikowano 6 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2018 @polonus - no ja nic swojego nie miałem.Wiem, dlatego się dziwię ile "zaoszczędziłem" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.