zeke Opublikowano 5 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2018 Mam nadzieję, że mamy tutaj kogoś z trójmiasta. Które ASO polecacie bardziej? KMJ w Gdańsku czy Gdyni? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi_St Opublikowano 5 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2018 Ani jeden ani drugi. Polecam PROMotor Gdańsk ul. Kartuska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Unreal Opublikowano 7 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2018 Ja również polecam Promotor. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OsobaNN Opublikowano 7 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2018 Czemu nie polecacie KMJ Zdunek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Romek_Hel Opublikowano 8 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2018 Czemu nie polecacie KMJ Zdunek? No właśnie dla czego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Unreal Opublikowano 14 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2018 Polecam, bo korzystałem z usług ProMotor kilka razy i jestem bardziej niż zadowolony. Z usług serwisu KMJ nie korzystałem, więc się na ich temat nie wypowiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregport Opublikowano 14 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2018 Dobry warsztat z poza ASO w 3miasto to jest czy słabo? Polećcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.