colins Opublikowano 15 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2018 Jestem umówiony jak na razie z dziećmi na jakiś dom legend toruńskich, gdzie będzie coś o piernikach. Mam nadzieję, że wytrzymię zanim delirium kredens mnie dopadnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toruńczyk Opublikowano 16 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2018 Serdecznie witam Colins ! Dzieci wiedzą lepiej gdzie wędrowanie po Toruniu czas zacząć . A Ty chyba błądzisz ... nie awizowany do ojca chcesz "niebo" sobie wykupić ? Napisz na swoim Oplu np. " podarunek od wielbiciela " to może dostąpisz zaszczytu ... Wtedy konkretnie podyskutujemy na forum czym to następnie Kolega będzie jeździł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubalon Opublikowano 16 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2018 Sir Colinsie Szanowny tylko do jasnej ........ nie nawracaj się, nie zmieniaj paliwa, pierników nie konsumuj. Opela nie daruj bo czymże wrócisz na zacną drogę wcześniej obraną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 16 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2018 Szczególnie "paliwa" na mszalne nie zmieniaj, bo cierpkie i kwaśne cholerstwo! Moja koleżanka chciała nowiutką fiestę traktorka nauczyć jeździć na benzynie i...zatarła silnik Morał z tego taki, nie zmieniaj starych przyzwyczajeń, bo możesz nie wytrzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 16 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2018 Dzięki za pamięć i dobre rady. Dzisiejszy program dla dzieci odfajkowany. Zaciągnęli mnie do jakiegoś młynu wiedzy, a potem stara do Ciechocinka i kazała wdychać sól z jakichś takich wysokich, spróchniałych płotów (tężni czy jakoś tak). Cały dzień o suchym pysku. Toż to nieludzkie, gdy człowiek na rezerwie ciągnie. Dopiero po powrocie pozwolili zatankować no i tankuję. Zdrówko Wasze. Jutro jadę na wieś, w okolice Brodnicy. Wrócę do Piernikowa chyba w niedzielę. Chyba, bo będę zwiedzał rodzinną bimbrownię. Tak że nie miejcie mi za złe jeśli się nie odezwę, bo zasięg tam pewnie słaby więc łączność może się urwać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 16 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2018 Zapewne ta łączność nie tylko ze słabego zasięgu się urwie Zdrówko Sir! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubalon Opublikowano 16 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2018 Podkład solny z Ciechocinka ma to może nie urwie się tak szybko polecam zwiedzić muzeum w Ciechocinku pokazują stary sprzęt do prostowania ciała i ducha, dziś to nazywa się rehabilitacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 19 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2018 No i Astra zostawiona na parkingu dla bezdomnych pod parafią ojca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubalon Opublikowano 19 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2018 A jednak :-(( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toruńczyk Opublikowano 19 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2018 A jednak , to była misja ... Fakt , Astra nawet komponuje się z tą "przepyszną" Świątynią ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 19 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2018 No i Astra zostawiona na parkingu dla bezdomnych pod parafią ojca. Zostaw mu ją,...na co Ci ona!...Je,u bardziej potrzebna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 19 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2018 Co ty Jacek, ojciec przyjmuje od bezdomnych, a oni poniżej pewnego statusu aut nie schodzą. Tę biedną Astrę co najwyżej ministrantom by oddał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 19 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2018 Dlatego po wewnętrznej walce, zjedzeniu pączka w przysanktuaryjnej kafejce i chwili zadumy nad tamtejszym pisuarem (za całe 2 zł) doszedłem do wniosku, że zabieram ją jednak ze sobą. Wszak czymś trzeba po alkohol jeździć, a przyznam, że toruńskie powietrze mej degustacji wybitnie służy. Zdrówko Wasze spamery jedne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubalon Opublikowano 20 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2018 Sir Colinsie ciesze się że nawrócony ostałeś do paliw zacnych a służących zdrowiu naszemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 20 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2018 Dlatego po wewnętrznej walce, Biłeś się z wątrobą??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 20 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2018 Jej bić nie trzeba. Spuchła i boli już sama z siebie. Ale jutro chyba wracam do domu więc znów będę grzeczny. Chyba, bo jeszcze nie wiem co dzisiaj się wydarzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
herson Opublikowano 20 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2018 Ja pitolę, nie spodziewałem się, że w temacie paliw, będą niemal same posty o tankowaniu tych z podwyższoną liczbą oktanową konkret Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubalon Opublikowano 20 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2018 Z tego wynika że paliwo o podwyższonych oktanach jest niezdrowe dla autka jak i dla wątroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 25 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2018 Obyście mieli tylko takie doznania o jakich piszecie... W Rosji to co innego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo33 Opublikowano 2 Marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2018 Dzisiaj zatankowalem na CircleK 95 Miles Plus. Trasa 100 km KR miasto i obwodnica: Wrażenia gorsze niż na zalanej wcześniej Pb95 zwykłej z Orlenu. Podejrzewam że jest to wina długo zalegającego paliwa w zbiornikach na stacji. Słabiej ciągnie i słychać ze silnik się męczy z niskich obrotów. Nie polecam. Żałuję że wlałem tego 32 litry. Musze jutro dolać vpowera 100 do pełna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi