Disk Opublikowano 7 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2018 Witam Jestem pierwszy raz , więc proszę o wyrozumiałość. . Mam problem z moją primerą p12 2.0 103kw . Nie odpala , po sprawdzeniu błędów na komputerze okazało się że winny jest czujnik położenia wałka rozrządu. Chciałem go wymienić , tylko nie jest nigdzie dostępny , nawet w internecie . Proszę pomożecie nawet oryginalny tylko żeby pasował bo te czujniki z internetu Noe są takie same . Numer czujnika A29-660 AJ0 SGIB001 4108A6 . Z góry dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 7 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2018 Zamień z czujnikiem wału i zobacz co będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cedricco Opublikowano 21 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2018 Mam na sprzedanie taki czujnik może ci przy pasuje? Jeśli chcesz mogę odsprzedać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OsobaNN Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Sprawdziłem kilka numerów części i sa dostępne w ASO. Po nr VIN można dobrać właściwy czujnik i sprawdzić dostepność. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertoss88 Opublikowano 30 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2018 Czujnik wałka i wału rozrządu w 2.0 16V sa takie same Numery A29-660 AJ0 SGIB001 4108A6 itp bo jest ich kilka są już nie produkowane Zastąpiły je czujniki o numerach są to czujniki do wału i wałka zamienne miejscami 23731-6N21A https://allegro.pl/nissan-primera-p12-2-0-16v-czujnik-polozenia-walka-i6919475531.html taki kup i bedzie git Dane pobrane z ASO przy szukaniu czujnika do siebie ceny sa takie same prawie w ASO coś koło 260zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.