isiat345 Opublikowano 8 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2018 Witam .. do czego służy kabel od stacji multimedialnej CARBACK ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 8 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2018 Chyba od świateł biegu wstecznego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
isiat345 Opublikowano 8 Lutego 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2018 W dniu 8.02.2018 o 21:42, MisilYE napisał: Chyba od świateł biegu wstecznego z kostki wystają dwa kable wolne .. czerwony , nieoznakowany i oznakowany CARBACK ... Do którego podpiąć kabel zasilający świateł cofania , tak by stacja multimedialna miała zasilanie i odtwarzała obraz z kamery cofania .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 8 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2018 https://forumvordon.pl/index.php?/topic/96-opis-kabli/link dotyczy innego radia ale jest przewód CARBACK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
isiat345 Opublikowano 18 Lutego 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2018 W dniu 8.02.2018 o 23:23, MisilYE napisał: https://forumvordon.pl/index.php?/topic/96-opis-kabli/link dotyczy innego radia ale jest przewód CARBACK Bardzo dziękuję bardzo pomocna informacja .. jeszcze raz wielkie dzięki .. pozdrawiam .. miłego dnia .. Witam Wszystkich ... MAM PYTANIE ODNOŚNIE STACJI MULTIMEDIALNEJ ... podłączyłem kamerę cofania jest wszystko w/g schematu .... przy włączeniu wstecznego ekran reaguje na wsteczny , ale nie pada obraz z kamery ... dla czego ? może ktoś coś ? stacja medialna to chińczyk ... myślę że jest chyba usterka na kablu w stacji . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.