maniek 1 Opublikowano 11 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2018 (edytowane) Od czego bezpiecznik znajdujący się na tablicy bezpieczników od strony kierowcy. Bezpiecznik ten jest w takim uchwycie "Koszyczku" na środku deski bezpieczników.QQ J11. Chodzi o ten zaznaczony strzałką. Edytowane 11 Lutego 2018 przez maniek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JackSet Opublikowano 11 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2018 Ten wielgachny? Pewnie odlacza wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 11 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2018 Jack prawie trafiłeś.To jest bezpiecznik serwisowy,odłącza wszystko.Jak auto schodzi z taśmy to go dopiero wciskają i on odblokowuje wszystkie urządzenia.Musi być stale włączony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JackSet Opublikowano 11 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2018 Jack prawie trafiłeś.To jest bezpiecznik serwisowy,odłącza wszystko.Jak auto schodzi z taśmy to go dopiero wciskają i on odblokowuje wszystkie urządzenia.Musi być stale włączony nie lubię mówić wprost ot tak , książka rozdział 8 bezpieczniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek 1 Opublikowano 11 Lutego 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2018 Dobrze, teraz sedno: kupiłem chińczyk stację multimedialną z wiązka przejściówek do QQ, podłączyłem - miodzio śmiga. Po ok 10minutach gastronomiczne a wszystkie kontrolki, poziom paliwa kierunkowskazy, światła awaryjne i nie wiem co jeszcze. Stacja działa w najlepsze. Wszystkie bezpieczniki dobre, tylko właśnie reset tym knyflem przywraca wszystko na ok 10 mon. Dlatego pytałem o ten bezpiecznik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 11 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2018 Maniek,w DG na wprost salonu Hyundai jest uliczka a w niej dobry serwis car audio.Jak coś Ci nie działa,albo masz skopane spróbuj u nich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek 1 Opublikowano 12 Lutego 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2018 Dzięki za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mereth92 Opublikowano 14 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2018 Pewnie chińska stacja jakieś głupoty na CANa wysyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek 1 Opublikowano 18 Lutego 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2018 Pewnie chińska stacja jakieś głupoty na CANa wysyła Pewnie tak, znalazłem punkt w Będzinie, człowiek wszystko wytłumaczył wyjaśnił, teraz tylko jak będę miał czas odstawiam QQ i zakładam ekranik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piter Opublikowano 14 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2019 (edytowane) W dniu 11.02.2018 o 12:24, maniek 1 napisał: Od czego bezpiecznik znajdujący się na tablicy bezpieczników od strony kierowcy. Bezpiecznik ten jest w takim uchwycie "Koszyczku" na środku deski bezpieczników.QQ J11. Chodzi o ten zaznaczony strzałką. Cześć, czy ktoś wie i mógłby zaznaczyć na rysunku (nie mogę się na rozpisce doczytać), który bezpiecznik jest od: 1. gniazda zapalniczki ("stałe 12V" nawet po załączeniu alarmu) 2. a który bezpiecznik jest od gniazda zapalniczki w podłokietniku ("czasowe 12v")? potrzebuje podłączyć: A - rejestrator pod "czasowe 12v" i B - włącznik + radio chińskie pod "stałe 12V" C- dodatkowe gniazdo dla pasażerów na tylnej kanapie pod "stałe 12V" z góry dziekuje za pomoc! edit: "zmienne 12V" (konkretnie zapalniczka w podłokietniku) to bezpiecznik trzeci od prawej w górnym rzedzie Edytowane 14 Października 2019 przez Piter Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafsty Opublikowano 14 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2019 Ale w kaśce o ile się nie mylę nie ma stałego napięcia w żadnym gnieździe zapalniczki? Przynajmniej u mnie tak jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czech Opublikowano 15 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2019 Ja mam podłączona tak kamerę możesz z tego skorzystać. U mnie tak samo po kilku minutach napięcie w gniazdach zapaliczek i na USB zanika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek74 Opublikowano 15 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2019 To u mnie w gnieździe zapalniczki pod panelem klimatyzacji napięcie jest cały czas . A co do podłączenia radia swój sposób opisałem w temacie o zmianie radia z oryginalnego na chińczyka . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysrob Opublikowano 16 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2019 Ten dziwnie zabudowany bezpiecznik jest wypinamy podczas transportu z fabryki w celu zabezpieczenia pojazdu przed przypadkowym zwarciem. Jest to wymóg np. podczas transportu statkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi