mazek1313 Opublikowano 12 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2018 Witam od jakiegos czasy swieci mi kontrolka Airbag ale jest coś takiego jak delikatnie uderzę w klakson kontrolka gasnie a po chwili znów sie zapala (teraz juz pali sie cały czas ) niekiedy uderzyłem od dołu w kierownice i tez gasła nie wiem jak sie do tego zabrac jak zajrzeć do środka kierownicy proszę o porade pozdr. mazek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OsobaNN Opublikowano 12 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2018 Na pierwszy rzut oka wygląda na problem połaczeniem taśmy do airbaga. Trzeba rozebrać i potwierdzić.. nie zapomnije odłączyć akumulatora. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazek1313 Opublikowano 12 Lutego 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2018 Dzieki ale jak to rozebrac ? pozdr. mazek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OsobaNN Opublikowano 12 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2018 Musze poszukać instrukcji.. to dość stary pojazd i przyznam się ,że nie pamiętam. Demontarz jest dość prostu.. ale zamontowanie wymagało ustawienia zanczników z tego co pamiętam.... jeśli nikt się nie odezwie na ten temat to poszukam instrukcji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazek1313 Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Witam niestety nie pomogło dzisiaj rozebrałem kierownice na czynniki pierwsze po przeczyszczeniu wszystkich styków i złożeniu kontrolka świeciła ale zrobiłem kasowanie błędu ( zapłon 7 x w ciągu 10 sekund czujnik zamykania drzwi ) pomogło na kilka odpaleń i znów to samo kontrolka swieci (nie miga ) nie pomaga kasowanie błędu co to moze byc proszę o porady pozdr. mazek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.