fonir Opublikowano 13 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2018 Witam . Gdzie szukać ? Czy pod samochodem może ? I jeszcze żyroskopowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gkowal Opublikowano 13 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2018 Wszystko znajdziesz w dokumentacji POWER SUPPLY, GROUND & CIRCUIT ELEMENTS (SECTION PG) Np. tu: https://carmanuals2.com/nissan/x-trail-2005-power-supply-ground-circuit-elements-section-pg-52391 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonir Opublikowano 14 Lutego 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2018 Tak rzeczywiście wszystko tam jest -tylko gdzie??? Gąszcz rysunków technicznych w tłumaczeniu dla kosmitów... Niestety potrzebne mi jest zwykłe tłumaczenie . Na przykład-"ten czujnik jest pod siedzeniem" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carbomer Opublikowano 15 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2018 Komp od esp jest obok kompa abs pod deska, przy słupku od strony pasażera. Jeden z g-sensorów jest chyba pod klapką pod wajchą ręcznego albo pod schowkiem za kierownicą. Ten przybrudzony to nie mam pojęcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ckycky Opublikowano 16 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2018 A sypie Wam sie cos z Esp? U mnie wczoraj na autobahnie wskoczyl ESP off. Wylaczylem silnik, odpalilem ponownie i wszystko dalej dziala. Zastanawiam sie skad to sie wzielo. Auto widocznie sciaga mi na prawo i musze ciagle jechac na kontrze w lewo, zastanawiam sie czy to nie "oglupia" kontrolera esp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlus1974 Opublikowano 18 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2018 poradziłeś se kolego z tym esp mam ten sam problem kod błędu c1130 sygnał silnika1 zazwyczaj zapala mi się stojąc w korku i przechodzi w tryb awaryjny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.