Mintaka Opublikowano 13 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2018 Witam wszystkich. Nie wiem gdzie się przywitać ,więc robię to tu. I od razu pytanko. Czy są jakieś zamienniki poduszek silnika na które warto postawić ? Trzy dostałem oryginalne z aso a czwartej nie moge dostać , Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 13 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2018 A tak ,żeby nie było ,że chcę coś za free to gdyby ktos chciał zmienic radio w swojej p12 to zmienię na prawie każde,lub zamienię miejscami z zachowaniem sterowania radiem. Znam tez problem przygasającego wyswietlacza i tez to naprawię lub pomoge naprawić. Ogólnie sporo chyba wiem o p12 więc będę się starał pomagać w miarę możliwości . Pozdrawiam. to pozakładaj tematy w działach i tyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mintaka Opublikowano 14 Lutego 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2018 Oto co ustaliłem. Dostawcą na 1 montaz jest hutchinson i na aukcjach można znalezc takie poduszki za 150 zł ze zdrapanym logiem nissana. Kupie taką poduchę i podzielę się wiedzą jaka jest jej jakośc , ale mocno wydaje mi się ,że jakośc będzie taka jak oryginału. Temat do zamknięcia. W aso znalazłem oryginały w cenie zamienników. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.