Bloondas Opublikowano 13 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2018 Witam, to mój pierwszy post na forum i od razu proszę o pomoc. Otóż nawiew działa jedynie na czwartym biegu (wiem że tutaj szukać powinienem winy w rezystorach, lecz nie wiem gdzie ich szukać), lecz większym problemem jest to że po ustawieniu nawiewu na ciepłe powietrze, z środkowych kratek leci dalej zimne. Ktoś ma jakiś pomysł gdzie szukać przyczyny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 13 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2018 prędkość nawiewu - rezystor do przelutowania zimne - sprawdź termistor od klimy (kratka w okolicach kierownicy) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bloondas Opublikowano 15 Lutego 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2018 prędkość nawiewu - rezystor do przelutowania zimne - sprawdź termistor od klimy (kratka w okolicach kierownicy) Zapomniałem dodać, auto bez klimy, w sumie bez jakiegokolwiek wyposażenia, dalej szukać w tamtym miejscu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlik118 Opublikowano 16 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2018 U mnie z kolei ze środkowych leci wciąż ciepłe będę to robił w lecie. Co do rezystora klimy - zwykle jest wkręcony w obudowę wentylatora (2 śrubki i wtyczka) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.