Łukasz83 Opublikowano 15 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2018 Czy ktoś z Was ma u siebie poszerzane nadkola? Niewykluczone że zmiany które teraz robię będą wymagały w następnym etapie poszerzenia nadkoli. Szukam jakiejś fajnej inspiracji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GodISmE Opublikowano 17 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2018 (edytowane) Na fejsie w Zet Klubie musisz sie pojawic https://www.facebook.com/mmazij?fref=gs&dti=159933750815494&hc_location=group_dialog Chociaz mi sie to nie podoba. Wole Sashy auto: https://www.onpointdyno.com/kels-makes-it-onto-super-streets-cover/ Edytowane 17 Lutego 2018 przez GodISmE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asesino Opublikowano 24 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2018 Przód jeszcze jako tako wygląda fajnie, ale ten tył mi się zbytnio nie podoba(samochód całkiem od tyłu). Nie wiem czy myślisz nad ori rocket bunny do 350z który kosztuje pewnie teraz 3-4 tyś dolców, ale o zamiennikach znajdziesz sporo info w necie, i nie zbyt to pasuje i nie za bardzo są ludzie z tanich podróbek zadowoleni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpl1337 Opublikowano 24 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2018 Dobra kopia pasuje jak ori. Ten z linku ma wlasnie zalozona kopie z laminatu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mlody98 Opublikowano 25 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2018 Nie wiem jak pasuje ale powiem tylko ze rocket bunny wyglada zabojczo na naszych zetkach. Gdyby nie koszt zestawu to sam bym zalozyl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpl1337 Opublikowano 25 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2018 (edytowane) 3500 pln nowe rocketbunny, dokladnie to samo coj est na tej czerwonej Edytowane 25 Lutego 2018 przez xpl1337 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mlody98 Opublikowano 25 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2018 Ale to jest ta kopia z laminatu? Faktycznie lezy to odpowiednio? Jak wyglada sprawa felg wtedy? Glupio zakladac 10cm dystanse... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpl1337 Opublikowano 25 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2018 Nie wiem jak z felgami. Napewno trzeba ciac blotniki. Najlepiej jak bys napisal do wlasciciela tej czerwonej i sie podpytal. Lezy dobrze, to jest odbitka z oryginalu wiec lezy praktycznie jak ori Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 25 Lutego 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2018 A masz jakiś kontakt do właściciela? Też się zastanawiałem co z felgami bo w sumie dałem 295 oponę na tył i nie wystaje to jakbym poszerzył to musiałbym strasznie duży dystans dac przynajmniej na tyl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asesino Opublikowano 25 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2018 (edytowane) https://my350z.com/forum/exterior-and-interior/599233-rocket-bunny-350z-aero-kit.html Przeglądnij sobie ten dział, czasem podają setupy opon, szerokość felg, opon i dystanse. Tylko częstą tam są fele 11-13j i bez systemu brembo Edytowane 25 Lutego 2018 przez Asesino Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 25 Lutego 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2018 Zobaczymy po zamontowaniu BBK jak będą opony siedziały i wtedy zdecyduje czy warto robić poszerzenia. Jak seryjne nadkola będą pokrywały opony to zrezygnuje bo nie chce dystansow a jeśli będą potrzebne pod BBK to wezmę jak najmniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nissan89 Opublikowano 2 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2018 pomysl dobry, tylko czemu nie chcesz dystansow ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 2 Marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2018 Nie mam przekonania co do bezpieczeństwa ich stosowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mlody98 Opublikowano 3 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2018 Moj tata ma SL R129 od jakichs 10 lat i od zawsze ma dystanse. Zrobił nim 40k kilometrow i zaliczyl nie jedna dziure bo felgi pekaly a dystanse sa ok. Jesli jakosciowo sa dobre to moim zdaniem w zadnym wypadku nie sa jakims newralgicznym punktem w aucie. Ja bym ich nie chcial w wypadku montazu rocket bunny bo przesadnie duze by byly... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 3 Marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2018 No o tym właśnie mówię. Przy rocket bunny trzeba by pewnie dac z 6 cm dystansu jak nie lepiej żeby to fajnie wygladalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpl1337 Opublikowano 3 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2018 tyl rb poszerza o 8cm, wiec dajesz jakas duza felge z malym et plus troche dystansu i bedzie git Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Batman Opublikowano 4 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2018 Kuba upchnął 305 na 11j do seryjnych nadkoli bez rolowania, przy ładnie zrolowanym-wyciągniętym nadkolu i odpowiednio dobranej feldze (ew+dystanse) wepchniesz co najmniej 325, pytanie po co Ci więcej? Zetka nie wymaga poszerzania, chyba że interesują Cię względy wizualne. Jak brakuje trakcji to trzeba się zainteresować oponami o innej mieszance. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 5 Marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2018 Ja po wrzuceniu 300 na 10,5 cala również stwierdzam że nie ma potrzeby poszerzania chyba że wymusi to BBK z tylu bo teraz mam na styk ale mam nadzieję że obejdzie się bez dystansow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil350z Opublikowano 11 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2019 Cześć wszystkim! Czy możecie podrzucić jakieś linki do zamienników Rocket Bunny, o których tutaj wspominano? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi