voyo Opublikowano 15 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2018 Niestety dzisiejszy dzień nie mogę zaliczyć do udanych... :-( Moja kobieta mi rano skasowała moją czarnulkę. Dziękować opatrzności że wyszła z tego cało i że dzieciaczka nie było w foteliku. Jednakowoż na koniec dnia trochę wkurw mnie ogarnął. Nie wiem jak można wpaść w poślizg na prostej drodze a jej się udało. Nie pierwsza to zresztą już blizna Primerki z jej rąk zadana. Tej jednak rany juz zaleczyc raczej nie dam rady... I tu moje pytanie. Co tu zrobić z autem żeby jeszcze małe co nieco z niego odzyskać? Tył jest rozbity ale środek i przód w jak najlepszym porządku. Ile i jakie części mogę z niej sprzedać tak by jeszcze mi na szrocie przyjęli żebym mógł wyrejestrowac ? Miał ktoś może podobną historię? Będę wdzięczny za rady. mobile mesage Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ferguson Opublikowano 16 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2018 Ogłoś tak jak jest i pozbądź się całości. Szkoda zachodu i nerwów na pierdoły, no chyba że ktoś z forum jest zainteresowany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miziera Opublikowano 17 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2018 Stoję przed takim samym dylematem, trochę szkoda na złom a jeździć się nie da... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi1 Opublikowano 17 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2018 sprzedaj w całości cenę podaj konkretną ,chyba ze zostawisz na części a tu masz tanio https://www.otomoto.pl/oferta/nissan-primera-1-6-zadbana-salon-polska-wazne-oplaty-okazja-ID6zBlvt.html?utm_source=refferals&utm_medium=traffic_exchange&utm_campaign=olx#xtor=SEC-8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.