michalb Opublikowano 16 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2018 Czołem, są dwa guziczki do ryglowania i odryglowania drzwi. U mnie one są niepodświetlone. Ciężko w ciemności je ogarnąć. Czy u Was też tak jest? pozdrawiam, mb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JackSet Opublikowano 17 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2018 Co prawda nie sa podswietlone ale jednak zawsze w tym samym miejscu. Dosyc latwo chyba zapamietac gdzie, zwlaszcza ze zaraz obok rączki zamykania drzwi. Czy aby ten problem nie jest zbyt wydumany? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalb Opublikowano 17 Lutego 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2018 A czy ja wiem czy wydumany, jak szalony klikam nie wiedząc czy juz czy nie Czyli z czasem samo przyjdzie. Dzięki. Przy okazji, w instrukcji stoi Answer Bk. Horn, u mnie tego nie ma, to jakoś dodatkowa opcja? To chyba żeby przy zamykaniu zakaklosonił. Dzięki, mb Wysłane z mojego Redmi 4A przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trafyc Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2018 ....... Haha...też złapałem się na tym, że wieczorem guzików nie widac A czy ja wiem czy wydumany, jak szalony klikam nie wiedzac czy juz czy nie .... Haha...tez się złapałem wieczorem, że guzików nie widać...(ps.wywaliło mnie z sieci i poprzedni post jakoś dziwnie się wpisał)..jakiś lampion by się przydał .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yukka Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2018 U nas (i w całej UE?) chyba jest zabronione klaksonienie przy otwieraniu/zamykaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.