Kooman Opublikowano 18 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2018 (edytowane) witam mam pytanie już ktoś w Kaśce całe Reflektory na ledowe, Sorry nie obraź się,ale pisz REFLEKTORY,tak jest poprawnie. Edytowane 18 Lutego 2018 przez JACKO29 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MirekCC Opublikowano 18 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2018 (edytowane) witam mam pytanie już ktoś w Kaśce całe leflektory na ledowe,I tak i nie. Wysłane z mojego Lenovo K50-T5 przy użyciu Tapatalka Edytowane 18 Lutego 2018 przez MirekCC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 18 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2018 A na polski język, to o co kaman z tymi reflektorami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kooman Opublikowano 19 Lutego 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2018 A na polski język, to o co kaman z tymi reflektorami? mam zwykle klosze h11 i zastanawiam się na zakup led i podmianke , i co wymieniał ktoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mereth92 Opublikowano 23 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2018 Po za wyminą lamp trzeba jeszcze przerobić wiązkę, halogenowa mają 6 pinów a ledy mają 7. Trzeba będzie przerabiać przewody z ipdm i bcm, dodatkowo potrzebny czujnik poziomowania świateł dołożyć oraz przeprogramować BCM i IPDM E/R. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomkek1912 Opublikowano 24 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2018 Witam. Czy to przeprogramowanie to w aso robią tylko czy gdzie indziej daliby też radę? Tak się zastanawiam czy sobie nie przerobić. Tak z grubsza mi wyszło, ale nie mam pewności 100%, że w mojej wersji ten bcm jest taki jak w teknie. Tyle, że ja bazuje na schematach qq, a niestety nie wiem na ile pulsar jest podobny do qq. Wg schematów wygląda mi, że ten ipdm jest tam gdzie bcm. Nie studiowałem dogłębnie schematu ale wydaje mi się, że obwody can i zasilania lecą w większości przez te same podłączenia w wersji halogenowej i ledowej. Z instrukcji wynika też, że poziomowanie jest w lampach zintegrowane, a sygnały jak ma to lecieć są z odczytów z czujnika wysokości. Lampy można kupić za 1000-1400 zł, czujnik za 100 zł. A jakie mogą być koszty reszty i gdzie z tym iść. Czy jakby dostarczyć lampy i czujnik jakimś fachowcom to czy oni to przerobią? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomaszwi Opublikowano 28 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2018 (edytowane) A co myślicie o zamianie zwykłych soczewek z przedliftowych na takie same lampy tylko z modelu po FL? Okablowanie pwoinno byc to samo, nie wiem jak kształt i mocowania. Edytowane 28 Grudnia 2018 przez Tomaszwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Afrance Opublikowano 28 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2018 Wydaje się że gołym okiem nie pasują w szczególności część tylna. Sent from my SM-A530F using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QashqaiJ11 Opublikowano 29 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2018 Razem ze zderzakiem pewnie by podeszły.... Ciekawe czy maska jest inna,trzeba by gdzieś na szrot podjechać gdzie rozbieraja angliki i przymierzyć. Ale wygląd by był już super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 29 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2018 Na pewno nie pasują.Chcąc zmienić trzeba zmienić cały pysk,błotniki zderzak maska..Na allegro znajdziecie cały komplet do zmiany...cena około 14 tys jeśli się nie mylę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomaszwi Opublikowano 29 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2018 A zbyt duża ingerencja, myślałem, że same lampy podejda. A to może tył przypasuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QashqaiJ11 Opublikowano 29 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2018 Tył pasuje chłopaki na angielskim forum zmieniali.i jest wszystko ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Afrance Opublikowano 29 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2018 Lampy można wymienić jak rozwali się stare. W innym przypadku nie ma większego sensuSent from my SM-A530F using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi