fonir Opublikowano 19 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2018 Całość wygląda tak. Wreszcie mam drugi bagażnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karibox1 Opublikowano 19 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2018 uważaj na to zamknięcie, lubi się blokować od towaru wewnątrz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonir Opublikowano 19 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2018 Oooo - dzięki za info. Rozumiem ,że trzeba uważać żeby nie przytrzasnąć. Jeden zamek zamyka dwa . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karibox1 Opublikowano 20 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2018 tak, inaczej będziesz rozwalał nity-jak ja 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieszek Opublikowano 5 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2018 Panowie szukam i znaleźć nie mogę....Wiecie jak ściągnąć plastikowe relingi żeby dobrać się do stalowych łap do mocowania bagażnika dachowego,trochę się tam ruda pokazała i chcę to wyczyścić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karibox1 Opublikowano 5 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2018 podsufitka do zdjęcia lub odchylenia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudson Opublikowano 5 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2018 prawda, śruby na wylot aż do środka pod podsufitkę idą 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieszek Opublikowano 6 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2018 Z tego co widziałem spody plastikowych relingów w necie mają tylko śrubę z przodu a reszta jest na zatrzaskach? wychodziłoby na to,że wystarczy tylko przód podsufitki odchylić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gkowal Opublikowano 6 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieszek Opublikowano 10 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2018 teraz kolejny problem,jak znaleźć spinki plastikowe,którymi oprócz śruby jest wpięty ten plastikowy reling? ktoś coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
strus251 Opublikowano 10 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2018 może coś na auto-spinka.pl znajdziesz lub w www.romix.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi