Gość jarkk Opublikowano 17 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2006 Człowieku wyluzuj, nie mam zamiaru dostosowywać wyglądu auta po to żeby założyć felgi, tylko odwrotnie, to one mają pasować do samochodu. Z początku wypowiedzi to tylko nr 1 nr 2,3 sa za ladne do seryjnego wozu...wynikało coś co kierunkowało mnie na pewny tok myślenia doboru felg. Ale reszta to tak jakbyś na siłe chciał mi wtłoczyć swoją wizje "ładnie zrobionych samochodów", np. takich jakie jeżdżą po sączu, czy gdzie indziej. Ale to mnie nie interesuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość duce Opublikowano 17 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2006 A tak z czystej ciekawosci - mozesz miec np dwa komplety felg po atrakcyjnej cenie? Jezeli chodzi o mnie to interesowalby mnie nr 1. Aha, rozstaw srub 4/100. Info moze na PW? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość greg76 Opublikowano 17 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2006 14" na p11 to potwarz dla tej budy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość smolak Opublikowano 17 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2006 2 felgi 15" bedzie odrazu lepiej wyglądał samochów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jarkk Opublikowano 18 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2006 No chyba będą mi się śniły 15"-stki po nocach . Zapytam w ten sposób: a jakby miały być właśnie 15" to które :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość duce Opublikowano 18 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2006 Z tych trzech dalej bede sie upieral przy 1 ;-) Ale jakbys szukal czegos innego, to mi sie bardzo podobaja DOTZ Daytona Cena ok 400 zl za sztuke 15" - wiem wiem, ze to sporo wliczajac jeszcze cene opon - wyjdzie ponad 2500 ale za to jak fajnie bedzie wygladalo. Mnie niestety narazie na taka impreze nie stac :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jarkk Opublikowano 18 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2006 Mnie niestety narazie na taka impreze nie stac :cry: Mnie też nie stać wyłożyć tyle na felgi. Miałem przeznaczyć coś koło tysiaka, ale trafiła się możliwość załatwienia za 5 stów, czegoś z oferty Alessio, pod warunkiem że będą to 14". Całyczas walcze o 15" ale nie wiem czy coś wskuram. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi