dmn54 Opublikowano 24 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2018 Witam ! To jest mój pierwszy post na forum , w związku z czym pozdrawiam wszystkich serdecznie . Mam pytanie odnośnie diagnostyki auta ,a mianowicie rozchodzi sie o protokół na którym to auto bazuje - jaki interfejs , próbowałem elm327 , Vag KKL . Z góry Dziękuje za pomoc . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 25 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2018 masz "traktor" w tym roczniku i niestety ale ze wszystkimi tanimi rozwiązaniami może być problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmn54 Opublikowano 25 Lutego 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2018 masz "traktor" w tym roczniku i niestety ale ze wszystkimi tanimi rozwiązaniami może być problem Dziękuje ,rozumiem . Pytanie tylko jaki to protokół ? CaN, ISO etc. ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 25 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2018 działała z KKL i program DDT2000 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmn54 Opublikowano 26 Lutego 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2018 działała z KKL i program DDT2000 Wlasnie nie trybi na KKL+DDT2000 kabelek Viaken . A czy bedzie prądzić diagnostyka poprzez zwarcie pinów na obd2 1 i 8 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.