Kosmiczny Opublikowano 25 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2018 Witam Mam problem ze swoją Primerką z 2004r w sedanie. Wczoraj podjechałem do sklepu i po 10 minutach już nie odpalał, kręci ale nic nie załapał.Zholowałem go na podwórko i po krótkiej diagnozie mogę powiedzieć że nie ma iskry na świecach. Gdzie może leżeć problem? Gdyby ktoś miał schematy wiązek byłbym bardzo wdzięczny. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 25 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2018 nie ma iskry czy nie trafia w zapłon?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosmiczny Opublikowano 25 Lutego 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2018 Nie ma, zapomniałem dodać że sprawdzałem i świeca nie ma masy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 25 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2018 ?? to znaczy?? świeca czy cewka?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosmiczny Opublikowano 25 Lutego 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2018 Miernikiem sprawdzałem końcówkę świecy podłączonej do cewki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 25 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2018 masa jest na gwincie, sprawdź czy na wtyczce jest +, masa przewód bez przejścia to sygnał z ECU sprawdź czujnik wałka (przeczyść) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.