Farmer Opublikowano 26 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2018 Witam. Panowie ktoś poratuje. Nie mogę znaleźć osłony jak w temacie. W sklepie lokalnym otrzymuję zamienniki ale nie pasuję średnica. Sklepowe mają po 72-74 mm a ja potrzebuje 84mm W katalogu nie widnieje jako osobna część tylko razem z przegubem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 26 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2018 są takie odcinane uniwersalne, poza tym taka średnica powinna się naciągnąć na smar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farmer Opublikowano 26 Lutego 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2018 teraz zauważyłem że wymiarowo przypasi chyba od navary https://cm4x4.pl/uklad-napedowy/46-oslona-przegubu-wewnetrznego-navara-d40-pathfinder-r51-25-dci-39741-7y027.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 2 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2018 @Snake 4x4 ogarnie z wysyłką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNAKE4X4 Opublikowano 9 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2018 pewnie już kupiłeś, zajrzyj na PW edit snejk nie ogarnął, bo się włóczył po stolycy, ale Partmax 4x4 team dał radę rzeczy niemożliwe załatwiamy od ręki, na cuda trzeba chwilę poczekać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farmer Opublikowano 15 Marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2018 ogarnięty temat profesjonalnie. Dzięki Wężu !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.