mariaa Opublikowano 27 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2018 co oznacza czarna kropka ze strzałka skierowaną do małego kołka ze wskazówkami pod kilometrami nad godziną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
horte Opublikowano 27 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2018 Która to ta czarna kropka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariaa Opublikowano 27 Lutego 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2018 zaraz zalacze zdjecie Która to ta czarna kropka? zaraz załacze zdjecie zaraz zalacze zdjecie zaraz załacze zdjecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 27 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2018 Niski poziom paliwa a jak pisze instrukcja:pozostało paliwa na.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariaa Opublikowano 27 Lutego 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2018 Niski poziom paliwa a jak pisze instrukcja:pozostało paliwa na.. Niski poziom paliwa a jak pisze instrukcja:pozostało paliwa na.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 28 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2018 Trochę mi to zajęło ale doszedłem zdjęcie pierwsze pokazuje czas jazdy od ostatniego zerowania licznika a zdjęcie drugie zasięg do przejechania na poliwie które jest w zbiorniku U mnie tak to wygląda . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariaa Opublikowano 28 Lutego 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2018 mam nadzieje ze to to . dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 3 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.