r69 Opublikowano 28 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2018 Dzień dobry Urwała się antena (podejrzewam, że gdzieś w garażu w markecie) i to tak, że kawałek gwintu i śruby został jakby w nakrętce czyli w tym elemencie który jest zamontowany do dachu. Czy ktoś może miał taki problem i demontował podstawę anteny z dachu? Czy trzeba aż podsufitkę zdejmować by to zrobić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agit11 Opublikowano 28 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2018 Witam Jak ci został gwint to kup sobie normalną antenkę na ten gwint po co to chcesz demontować tylko wkręcasz bicz na gwint Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Author53 Opublikowano 28 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2018 Dzień dobry Urwała się antena (podejrzewam, że gdzieś w garażu w markecie) i to tak, że kawałek gwintu i śruby został jakby w nakrętce czyli w tym elemencie który jest zamontowany do dachu. Czy ktoś może miał taki problem i demontował podstawę anteny z dachu? Czy trzeba aż podsufitkę zdejmować by to zrobić? Trzeba zdemontować podsufitkę Antena.pdf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thunder Opublikowano 28 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2018 Może wystarczy tylko odchylić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lakiluk Opublikowano 1 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2018 Witam. U mnie że szklanym dachem wystarczyło odchylić i dostałem się od strony szklanego dachu. Miejsca jednak nie ma za dużo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thunder Opublikowano 1 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2018 Może od strony bagażnika się uda. Byle wcisnąć rękę z kluczykiem. Tam powinno być złącze na kablu. Odkręcić, wypiąć, wziąć na warsztat aby wykręcić resztę gwintu i kupić nowy bat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Author53 Opublikowano 1 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2018 Może od strony bagażnika się uda. Byle wcisnąć rękę z kluczykiem. Tam powinno być złącze na kablu. Odkręcić, wypiąć, wziąć na warsztat aby wykręcić resztę gwintu i kupić nowy bat. Będzie trudno gdyż od tylu jest szereg spinek metalowych. niestety nie wiem jak się je wypina. Jesli można je wypiąć to można je wpiąć ale nie mam pojęcia jak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r69 Opublikowano 2 Marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2018 Dziękuję za podpowiedzi, jutro z tym powalczę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
horte Opublikowano 2 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2018 Jak jest gwint, to proponuję u chńczyka kupić antenę płetwę i zamocować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.