meison Opublikowano 3 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2018 Witam chciałem zapytać o panel sterowania nawiwem z przyciskami almera n16 chodzi mi o to czy włącznik ogrzewania tylnej szyby po wcisnięciu powinien swiecić i wrócić do pozycji wycisniętej i działać ,czy pozostać wcisnięty i swiecić bo nie dział ogrzewanie i się nie swieci i wraca w pozycję wycisniętą i ewentualnie co odpowiada za to że może to nie działać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ispep Opublikowano 3 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2018 Ma powrócić do tzw. pozycji wyciśniętej i powinna świecić się dioda ze jest włączone ogrzewanie szyby, z automatu samo się wyłączy jakoś 20minutach, jak nie działa sprawdzić bezpieczniki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meison Opublikowano 4 Marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2018 Ma powrócić do tzw. pozycji wyciśniętej i powinna świecić się dioda ze jest włączone ogrzewanie szyby, z automatu samo się wyłączy jakoś 20minutach, jak nie działa sprawdzić bezpieczniki. witam bezpieczniki patrzałem są ok ,ale nie wiem czy przekaznik nie siedzi ,bo pisano że jest z lewej strony od kierowcy na słupku przykecony ,u mnie nie widziałem tylko jest wpięty taki wysoki w tablice bezpieczników nie wiem czy to to,kable na klapie w rucchomej częsci sprawdzałem są ok ,scieżki na szybie też wyglądaja cało może jeszcze jakieś podpowiedzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sp3vzf Opublikowano 19 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2019 Witajcie. Mam taki sam problem, a zarazem prośbę podajcie jakieś foto. Bezpiecznik dobry, uporałem się z oświetleniem nawiewów. Ponoć moja Almera ma też grzane szyby poza tylną szybą lecz nie mogę znaleść przekaźnika. Może ktoś podesłał by foto (priv). Pozdro z Zielonej Góry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.