Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

ogrzewanie tylnej szyby i lusterek

meison

Rekomendowane odpowiedzi

Witam chciałem zapytać o panel sterowania nawiwem z przyciskami almera n16 chodzi mi o to czy włącznik ogrzewania tylnej szyby po wcisnięciu powinien swiecić i wrócić do pozycji wycisniętej i działać ,czy pozostać wcisnięty i swiecić 

bo nie dział ogrzewanie i się nie swieci i wraca w pozycję wycisniętą i ewentualnie co odpowiada za to że może to nie działać 

Ma powrócić do tzw. pozycji wyciśniętej i powinna świecić się dioda ze jest włączone ogrzewanie szyby, z automatu samo się wyłączy jakoś 20minutach, jak nie działa sprawdzić bezpieczniki.

Ma powrócić do tzw. pozycji wyciśniętej i powinna świecić się dioda ze jest włączone ogrzewanie szyby, z automatu samo się wyłączy jakoś 20minutach, jak nie działa sprawdzić bezpieczniki.

witam bezpieczniki patrzałem są ok ,ale nie wiem czy przekaznik nie siedzi ,bo pisano że jest z lewej strony od kierowcy na słupku przykecony ,u mnie nie widziałem tylko jest wpięty taki wysoki w tablice bezpieczników nie wiem czy to to,kable na klapie w rucchomej częsci sprawdzałem są ok ,scieżki na szybie też wyglądaja cało może jeszcze jakieś podpowiedzi?

• 10 miesięcy temu...

Witajcie.

Mam taki sam problem, a zarazem prośbę podajcie jakieś foto. Bezpiecznik dobry, uporałem się z oświetleniem nawiewów.

Ponoć moja Almera ma też grzane szyby poza tylną szybą lecz nie mogę znaleść przekaźnika. Może ktoś podesłał by foto (priv).

Pozdro z Zielonej Góry

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...