meison Opublikowano 3 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2018 Witam. Chciałem zapytać o radio. Kupiłem przejściówki europejskie do radia i zamontowałem radio Kenwood i zżera prąd na postoju. Bardzo dużo, tak że nie można odpalić auta i teraz dziwne jest to, że jak podłączam antenę do radia to radio zaczyna grać a nie powinno, bo nie jest zamontowane do deski. Co może być przyczyną? Radio zepsute czy kabel anteny jest przetarty gdzieś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thunder Opublikowano 3 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2018 Rozumiem że radio jest na miejscu to gra normanie. Jest masa na radiu? Bierze masę z anteny i dlatego gra gdy wyciągnięte. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skit Opublikowano 3 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2018 i ewentualnie sprawdź też czy plus stały i plus po zapłonie są poprawnie podpięte Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.