Gość Darson81 Opublikowano 5 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2018 Koledzy zbliża się czas wymiany sprzęgła. W internecie są oferty kompletnych zestawów (zamienników) średni koszt około 400 zł. Czytałem, że dobre opinie ma firma LUK. ktoś stosował może polecić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michaell Opublikowano 5 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2018 Zgadza się . Ja montuje zawszę sprzęgła firmy LUK nawet do toyoty avensis. Cena do twojego modelu to jest 410 zł. Wydaje mi się, że cena jest adekwatna do jakości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Darson81 Opublikowano 5 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2018 Zgadza się . Ja montuje zawszę sprzęgła firmy LUK nawet do toyoty avensis. Cena do twojego modelu to jest 410 zł. Wydaje mi się, że cena jest adekwatna do jakości Dziękuję bardzo za radę, skorzystam właśnie z tej opcji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.