timi1 Opublikowano 29 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2020 Może się powtórzę , mam te progi prawie dwa lata i jeśli zmienię auto na nowego... x-traila to zamontuję je sobie ponownie. Wystają nie wiele, ale wystarcza aby na parkingu galerii inne osobówki drzwiami przy otwieraniu oparły się o te progi a nie uderzyły w blachę,, Wygląd też mi się podoba nadal.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smakor Opublikowano 29 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2020 No z tymi autami na parkingu to na pewno ogromna zaleta. Szkoda, że listwy nie są już modne... Chroniły auta w 95%. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andrzej G Opublikowano 29 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2020 32 minuty temu, Smakor napisał: No z tymi autami na parkingu to na pewno ogromna zaleta. Szkoda, że listwy nie są już modne... W tym przypadku raczej stawiałbym na funkcjonalność, niż na modę Szkoda, że producenci aut nie wprowadzili do wyposażenia fabrycznego opcji "Paralizator'a" . Dotkniesz - leżysz , ale w takim przypadku po powrocie do auta zaparkowanego przed marketem mógłby być problem z wyjazdem z miejsca parkingowego - wokół auta kilku "leżakujących" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smakor Opublikowano 29 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2020 No taka TESLA warczy jak podchodzisz i diabeł jest na ekranie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalb Opublikowano 2 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2020 W dniu 27.02.2020 o 12:19, neuspeed napisał: Czyli konkluzja taka, że progi boczne w tym aucie nie pomagają za bardzo np. dziecku wsiadać, mogą pełnić rolę estetyczną, i dodatkowo będą brudzić spodnie, rajtuzy sukienki Można na nich stanąć i wygodniej sięgnąć do boxa. Ja mam długie ręce i nogi i mam z tym problem. Więc "krótsi" ludzie muszą drabinkę lub murek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi