baniaadam Opublikowano 7 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2018 Witam Jestem nowy na forum, jeśli dodałem post w zlym miejscu to z góry przepraszam. Zakupiłem Qashqaia z 2007r jednak zawieszenie tylnie jest w dramatycznym stanie. Szukam na allegro czegoś w dobrym stanie ale jest kiepsko coś dorwać bez rudej koleżanki w dobrej cenie Znalazłem coś co mi odpowiada jednak jest to zawieszenie kompletne z modelu 2013r I teraz do sedna sprawy, czy wychodziły dwa różne zawieszenie czy było tylko jedno do Qahqaia pierwszej i drugiej generacji ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
horte Opublikowano 7 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2018 A dlaczego nie chcesz kupić nowych elementów? Przeciążeniem wszystko jest dostępne! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baniaadam Opublikowano 7 Marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2018 A dlaczego nie chcesz kupić nowych elementów? Przeciążeniem wszystko jest dostępne! bo skoro są dostępne używane to czemu ich nie kupic ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzegorzMX Opublikowano 7 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2018 Sprawdź bo wersje 4wd i 2wd to dwa różne zawieszenia - tylne. 4wd mial wielowahacz a 2wd belka skretna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lasiat Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2018 W poliftowej wersji tylne zawieszenie jest wielowahaczowe niezależnie od rodzaju napędu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.