barczu81 Opublikowano 9 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2018 Witam mam pytanko w sprawie doradzenia dobrego mechanika w Łodzi,jak i też diagnostykę komputerową ponieważ muszę zrobić adaptację przepustnicy a serwisie trzeba czekać i są chore ceny,z góry dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bhtom Opublikowano 9 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2018 Witam, Jaką cenę masz na myśli za chorą? Pytam z czystej ciekawości ile kosztuje adaptacja przepustnicy w ASO w Łodzi? Ja u siebie, pomimo że do Łodzi mam 50 km, robiłem adaptację w ASO w Warszawie, gdzie mam dwa razy dalej. Umówiłem się na godzinę, 10 minut roboty i po sprawie. Pozdrawiam. PS: Odnośnie adaptacji przepustnicy poza ASO to Ci powiem, że to ciężki temat. Sam byłem u kilku lokalnych, polecanych mechaników i tylko ASO dało radę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.