michal007s Opublikowano 11 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2018 Polecam, zamienić miejscami fotele: pasażera z kierowcy:), będziecie mieć "nowy" fotel:). Ja tak zrobiłem i jestem pod dużym wrażeniem różnicy....niebo a ziemia...Należy odkręcić 4 śruby mocujące fotel z podłogą auta- 14mm kluczem, 2 są pod osłona, która należy wcześniej zdjąć. Następnie wyjmujemy siedzenie z auta i odkręcamy 4 śruby siedziska - 12mm. Pozostaje nam tył siedzeń (oparcie). Są 2 suwaki, rozsuwamy je , następnie zdejmujemy zsuwkę i po bokach ukażą się nam 4 śruby, po 2 na każdy bok 14mm odkręcamy, potem zamieniamy wszystko miejscami, najpierw siedzisko a potem oparcie i finito.Czas na wykonanie to: około 2h (tyle mi zajęło z przerwą na obiad)Fotelu kierowcy miał 3 mocowania śrub zapadnięte...Na zdjęciu fotel pasażera z ładnymi mocowaniami śrub. Wysłane z mojego WAS-LX1 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.