Jarek76 Opublikowano 14 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2018 cześć po zapaleniu silnika pojawia się (nie zawsze) dziwny sygnał dzwiękowy. Nie jest to sygnał czujników parkowania, które tez słychać w załączonym pliku. Nie świeci się żadna kotrolka. Sygnal milknie po kilkudziesięciu sekundach. chcialem załączyc plik audio, ale mam komunikat, że nie mam uprawnien do zamieszczania takich plików. ktoś wie jak to zmienić ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajus63 Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Wogole pisanie postów tutaj to koszmar jest. Może jakiś admin zrobi poradnik, co jak wklejejać itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel_I Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2018 chcialem załączyc plik audio, ale mam komunikat, że nie mam uprawnien do zamieszczania takich plików. ktoś wie jak to zmienić ? Wrzuć to nagranie gdziekolwiek, np. na google drive, wygeneruj publiczny link i wklej go do postu na forum jako URL. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.