Daniel_I Opublikowano 17 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2018 Jak tam Wasze Żuki sprawują się w warunkach zimowych po niespodziewanym nawrocie zimy? U mnie w tym sezonie w zasadzie po raz pierwszy jest taka "prawdziwa" zima ze śniegiem: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stillG Opublikowano 17 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2018 Akumulator przydało by się podładować bo napięcie spadło do 12.3. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel_I Opublikowano 17 Marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2018 Akumulator przydało by się podładować bo napięcie spadło do 12.3. IMG_20180304_1144391.jpg No właśnie nie wiem, co jest z tym akumulatorem, bo u mnie też zwykle jest napięcie w stylu 12.3-12.4V, itd. Na przeglądzie wykonywany jest test akumulatora, to tam zawsze na wydruku pojawia się informacja, że należy go doładować. Co ciekawe takie napięcie jest również gdy jest ciepło i to niezależnie od tego, czy wcześniej samochód jeździł 5 dni pod rząd po 150 km dziennie, czy stał od dwóch tygodni. W sumie to nie wiem, czy jest się czym przejmować, bo poza tym żadnych problemów nie doświadczyłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.