ert Opublikowano 20 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2018 czołem, szukam mechanika/warsztatu w Warszawie lub okolicy, który wie coś o yd25, pathfinderach, estetyce pracy, uczciwości itd. Może ktoś ma doświadczenia, którymi się podzieli? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rethempthoor Opublikowano 21 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2018 Przyłączam się do zapytania. Pasują również okolice Wołomina, Radzymina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzegorzMX Opublikowano 21 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2018 Paweł Kot, Marki, Pieniążka 1. Mechanik pracujący ok 20 lat w japończykach z czego 12 na swoim. Długie terminy. Ma dostęp do części. Korzystałem polecam!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ert Opublikowano 5 Lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2018 znalazłem, PitStop w okolicy południowej Puławskiej. Polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robek46 Opublikowano 21 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2018 Witam, Mozna namiar na tego mechanika z Puławskiej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ert Opublikowano 30 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2018 Widzę, Google się zepsuło wysyłam na PW, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.