krecikpatrol2.8 Opublikowano 25 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2018 Witam. Mam problem ze swoim patrolem ,ponieważ nie działa mi ogrzewanie , nie działa mi liczniki tzn licznik ma podświetlenie i pokazuje światła ale nie pokazuje kontrolek zaraz po przekręceniu zapłonu ,oraz nir działają wskaźniki i jakby tego było mało nie działa el szyby, bezpieczniki od strony pasażera sprawdzone i nie wiem jaka może być tego przyczyną ,prosiłbym o podpowiedź i pomoc Z góry dziękuję. Pomoże ktoś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNAKE4X4 Opublikowano 30 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2018 jeśli chodzi o zegary, to pewnie na płytce porobiły się zimne luty i nie ma przejścia, najłatwiej pewnie byłoby wymienić na inne, sprawne (nie będą pewnie kosztować majątku) brak ogrzewania w Patrolu, to raczej niemożliwe, zacznij od sprawdzenia poziomu płynu chłodniczego i odpowietrzenia układu jeśli nie działają szyby, to możliwe że padł sterownik w drzwiach kierowcy, spróbuj podłączyć "na krótko" wtedy dowiesz się czy sterownik jest dobry czy nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.