gregor Opublikowano 11 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2005 Mam do kupienia przednie fotele i licznik ze 100NX. W związku z tym mam pytanie, czy będa pasowały do Sunny N14? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość EnDrIu WAWA Opublikowano 11 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2005 Mam do kupienia przednie fotele i licznik ze 100NX. W związku z tym mam pytanie, czy będa pasowały do Sunny N14?liczniki sa identycznie jak w Sunnym kombi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 19 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2005 fotele jak najabrdizej, jak się bawić to odrazu machnąć z wersji GTI - moge takie mieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kiniu Opublikowano 28 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2005 hmm z wersji gti od 100nx ? a czym one sie różnia niz np w moim 100nx 1,6? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 28 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2005 fotele od sunnego GTI sa innego koloru od tych z 100NX GTI, zresztą juz te z sunnego są sprzedane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lowiec Opublikowano 9 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2006 przednie fotele ze 100nx do N14 podobno oki ewentualnie z malymi poprawkami ale jak z kanapa?wiadomo cos? pozdrawiam slawek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robertss Opublikowano 10 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2006 A ja trochę z innej beczki , podlączam sie z pytaniem, czy do 100 nx dopasuję bez większych problemów fotele z Primery GT?? mam mozliwość zakupienia w dobrej cenie. Mój od kierowcy niestety się kończy. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość EnDrIu WAWA Opublikowano 11 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2006 przednie fotele ze 100nx do N14 podobno oki ewentualnie z malymi poprawkami ale jak z kanapa?wiadomo cos?pozdrawiam slawek tu chyba zartujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robertss Opublikowano 28 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2006 Witam ponownie , wlasnie udalo mi sie zamontowac przednie fotele z primery gt do mojego 100nx. Otwory w podlodze pasują prawie idealnie do tych z foteli, jedyne co musialem zmienic to zapięcia na oryginalne przy pasach. Zostala mi cala tylna kanapa z primery do sprzedania w skórze -perforowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość NaAx Opublikowano 30 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2006 przednie fotele ze 100nx do N14 podobno oki ewentualnie z malymi poprawkami ale jak z kanapa?wiadomo cos? pozdrawiam slawek Z malymi poprawkami czyli? A czy do sedana N14 podpasuja czy tylko do 3d :oops: ? pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregor Opublikowano 30 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2006 jak jak kupiłem nyskę to nie miała tylnej kanapy, założyłem z sedana albo hatchbacka (już nie pamietam, w każdym razie jest dzielona) i pasuje tylko tapicerka troche inna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lowiec Opublikowano 30 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2006 nie wiem z jak malymi. napisalem co wiem i nic wiecej. mysle o zmianie foteli i kanapy na najlepiej welurowe ale jakos daleko mi do takiej inwestycji. pozdrawiam slawek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi