peceq Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2018 WItam, jak w temacie, gdy włączę lewy kierunkowskaz tempomat się wyłącza, przy prawym jest OK. Nie wiem czy ma to związek, ale przy włączaniu blokady z centralnego przez chwile przed miganiem awaryjnych zapala mi się światło stopu na tylnej szybie. Czy to może mieć związek z przepaleniem jednej żarówki W5W podświetlającej tabl. rej. ? Z góry dziękuję za pomoc. Dotyczy J10. Pozdrawiam WItam, jak w temacie, gdy włączę lewy kierunkowskaz tempomat się wyłącza, przy prawym jest OK. Nie wiem czy ma to związek, ale przy włączaniu blokady z centralnego przez chwile przed miganiem awaryjnych zapala mi się światło stopu na tylnej szybie. Czy to może mieć związek z przepaleniem jednej żarówki W5W podświetlającej tabl. rej. ? Z góry dziękuję za pomoc. Dotyczy J10. PozdrawiamPoradziłem sobie, problem z masą przy złączce od tylnych lewych świateł, przeczyscilem pinybi działaSent from my FRD-L09 using Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.