PITGW Opublikowano 26 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2018 Za bardzo nie wiedziałem gdzie to dodać jak źle to poproszę o przeniesienie Zapraszam wszystkich chętnych na Lubuskie Mistrzostwa Wrak Racing w Grabach koło Krzeszyc droga nr 22 na Kostrzyn https://www.facebook.com/events/1298677693595549/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 28 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2018 Fajna impreza się kroi W moich okolicach w Łasku i Rzgowie też są edycje, później integrujemy się ze śląską ekipą w Ozorkowie 2 kumpli z ekipy 4x4 robi podczas zawodów za "spychacze" ... oczywiście 4x4 Zerknąłem na regulamin z linku powyżej i coś mi jednak nie pasuje ... odbiega od tego "naszego" Teoretycznie dopuszczacie wszystkie kwalifikujące się wiekiem i ceną auta osobowe ... U nas był jeszcze jeden istotny paragraf : "oprócz 4x4" ... bez tego szczegółu to może być rzeź niewiniątek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.