cekja Opublikowano 26 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2018 Witam. Mam taki problem że od kilku dni po zgaszeniu mojego QQ z tyłu świecą się cały czas światła postojowe (tylko z tyłu) znalazłem bezpiecznik którym można to wyłączyć z opisem "DEALER OPT" ale to nie rozwiązuje problemu. może ktoś ma jakiś pomysł? o co tu chodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
horte Opublikowano 27 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2018 W pierwszej kolejności odłącz na kilka minut akumulator. Może restart komputera pomoże. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Author53 Opublikowano 27 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2018 Witam. Mam taki problem że od kilku dni po zgaszeniu mojego QQ z tyłu świecą się cały czas światła postojowe (tylko z tyłu) znalazłem bezpiecznik którym można to wyłączyć z opisem "DEALER OPT" ale to nie rozwiązuje problemu. może ktoś ma jakiś pomysł? o co tu chodzi. I co nie gasną po wyjęciu kluczyka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cekja Opublikowano 27 Marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2018 No właśnie nie gasną. Tylko po wyjęciu bezpiecznika z opisem "DEALER OPT", i wtedy wszystko jest ok, wszystko działa. Jeszcze dzisiaj zauważyłem że niekiedy zapalają się kontrolki " ESP OFF i Kontrola trakcji" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
horte Opublikowano 28 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2018 Podejrzewać można również przełącznik świateł przy kierownicy. Musiałbyś odłączyć kostkię i zobaczyć co się dzieje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Author53 Opublikowano 28 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2018 No właśnie nie gasną. Tylko po wyjęciu bezpiecznika z opisem "DEALER OPT", i wtedy wszystko jest ok, wszystko działa. Jeszcze dzisiaj zauważyłem że niekiedy zapalają się kontrolki " ESP OFF i Kontrola trakcji" Napisz gdzie znajduje się ten bezpiecznik i pod jakim numerem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.