Monika87 Opublikowano 28 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2018 witam, dziś zauważyłam ze nie działa mi ekran dotykowy, czasami jak próbuje nacisnąć coś to wyskakuje informacja: EKRAN ZNAJDUJE SIĘ POD CIĄGŁYM NACISKIEM PROSZĘ USUNĄĆ PRZEDMIOT Z EKRANU I NACISNĄĆ POWRÓT, ABY SKASOWAĆ TĘ WSKAZÓWKĘ. Spotkał się ktoś z takim czymś? Jak to mogę naprawić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 28 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2018 Serwis i wgranie nowego softu,lub kalibracja ekranu dostępna w menu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monika87 Opublikowano 28 Marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2018 kalibracja jak? jak nie działa menu. czy pomoże reset akumulatora? albo coś w tym stylu. Przecież nic nie leży na ekranie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 28 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2018 Możesz odpiąć aku,przynajmniej na 12 h ,tylko uwaga! Żeby podczas tej czynności nie było kluczyków w stacyjce! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.