Gość heineken72 Opublikowano 12 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2005 Mam p10 bez ABS i od dłuzszego czasu coś wydaje dziwne dzwięki z okolicy tylnych kół. Jakby pukanie słumione i chrobotanie ciche . To słukalne jest lepiej słuszalne podczas wolnej jazdy (toczenia sie) słychać jakby coś miało luz i sie obija. zaglądałem i wydaje mi sie że to z okolicy piasty koła .. tak przypuszczam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mauzer Opublikowano 12 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2005 podstaw lewarek i zakręć kołem wtedy będziesz mógł dokładnie usłyszeć skąd dochodzą dźwięki, będziesz mógł też poruszać kołem do siebie i prawdzisz czy jest luz na piaście czy nie, pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gacek112 Opublikowano 13 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2005 Ja miałem ten sam problem i okazało się że to łącznik stabilizatora. Wystarczyło wymienić i cisza. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość heineken72 Opublikowano 15 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2005 zagladałem i wszystko wyglada ok koło nie lata nie ma luzów w róznych kierunkach łącznik też ok a może to amorek tak hałasować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lisek Opublikowano 15 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2005 pochuśtaj i sprawdz, u mnie był zwalony amor. tłukło sie jak pieron. co ciekawe przy huśtaniu nie było bardzo słychać, tylko przy jeździe. ale jakos wyczailem. Rozchustalem obie strony w dwie osoby pewnego dnia po deszczu kompletnie sie zaciol i jechalem z pretem zamiast amora. :-)[/url] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.