rozbef Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Witam, mam pytanie: Czy można zablokować elektrykę w oknach pasażera z przodu? Tym przyciskiem w drzwiach kierowcy można to zrobić ale tylko tylne okna. Wydaje mi się o ile dobrze pamiętam ,że w moim QQ poprzednim ( przed liftem) przycisk w drzwiach kierowcy blokował wszystkie szyby także z przodu. Pytam , bo moja połówancja swoimi pięknymi rączętami często "niechcący" przy wysiadaniu otwiera troszkę okiennicę a ja nie zawsze to wychwycę. Ostatnio trochę nakropiło do środka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2018 No i tutaj kłania się moduł domykania szyb,którego w starszych modelach nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tz1609 Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2018 U mnie w przed lifcie przycisk blokuje wszystkie okna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Afrance Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Potwierdzam.Przed liftem blikuje wsztstkie Sent from my SM-A510F using Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzyk Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2018 A jest w przedlifcie blokada zabezpieczająca przytrzaśnięcie palca? Tzn odbija na przeszkodzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Razem z palcem...tzn kawałkiem palca... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzyk Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2018 to teraz ja napiszę: Twoje słowa: ...odebraliście mi całkowicie nadzieję ,że 1.6 jest takim dobrym silnikiem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.