RoboolLFC Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Witam Panów i Panie, byłem niedawno w ASO zmieniać koła na letnie i przy okazji zapytałem o przyciemnienie szyb tylnych, mianowicie jak to się ma do gwarancji no i odpowiedz po konsultacji z centralą, auto ma trochę ponad dwa lata wiec ciągle na gwarancji jeśli przyciemni Pan szyby oczywiście nie sam tylko w profesjonalnym zakładzie to tylna szyba jest podgrzewana i w razie jakiejkolwiek usterki elektryki gwarancja nie obejmie usterki dodatkowo jakikolwiek problem związany z szybami w całym aucie czyli przód i tył gwarancje utrace. Co o tym sadzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polonus Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Witam Panów i Panie, byłem niedawno w ASO zmieniać koła na letnie i przy okazji zapytałem o przyciemnienie szyb tylnych, mianowicie jak to się ma do gwarancji no i odpowiedz po konsultacji z centralą, auto ma trochę ponad dwa lata wiec ciągle na gwarancji jeśli przyciemni Pan szyby oczywiście nie sam tylko w profesjonalnym zakładzie to tylna szyba jest podgrzewana i w razie jakiejkolwiek usterki elektryki gwarancja nie obejmie usterki dodatkowo jakikolwiek problem związany z szybami w całym aucie czyli przód i tył gwarancje utrace. Co o tym sadzicie?Powinni Ci jeszcze zabrać gwarancję na szybkę w zegarach Ja swoje pyciemnianie robiłem w ASO, co sprowadzało się do dwóch rzeczy: - przepłaciłem - do ASO przyjeżdżalą obwoźna brygada, która to robiła, więc serwis był tylko pośrednikiem/marżystą Niemniej zrobione jest porządnie i po dwóch latach wygląda wciąż bardzo ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoboolLFC Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Pytałem w ASO Łódz i Pan z serwisu powiedział mi, że przez ASO nie mogę przyciemnić szyb bynajmniej nie u nich bo oni jeszcze tego nie robili, i tak przyciemnie bo co może się stać z elektryką bez przesady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Według ASO,cokolwiek byś nie zrobił koło auta to tracisz gwarancję.Prosta sprawa,bo idąc do pośredniego warsztatu odbierasz im kasę.Wielu kolegów na tym forum przyciemniało szyby poza ASO i nikt z tego powodu nie stracił gwarancji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smith999 Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Mam pytanko, ile taka usługa powinna kosztować. Ma na myśli przyciemnienie tyłu. No i czy usługa bez demontażu boczków ma sens bo i takie są oferowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tz1609 Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2018 (edytowane) Ktoś już tutaj gdzieś zamieszczał zdjęcia i pisał,że zapłacił niecałe 300 PLN.Sam się nad tym zastanawiam Edytowane 10 Kwietnia 2018 przez tz1609 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoboolLFC Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2018 w dobrej firmie w Łodzi 350PLN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polonus Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Mam pytanko, ile taka usługa powinna kosztować. Ma na myśli przyciemnienie tyłu. No i czy usługa bez demontażu boczków ma sens bo i takie są oferowane.Zależy od miasta pewnie ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poldik Opublikowano 10 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2018 Nowa Sól 300 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2pac Opublikowano 10 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2018 44 minuty temu, poldik napisał: Nowa Sól 300 Ta cena z demontażem szyb z tylnych drzwi czy bez? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poldik Opublikowano 10 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2018 4 minuty temu, 2pac napisał: Ta cena z demontażem szyb z tylnych drzwi czy bez? bez demontażu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2pac Opublikowano 10 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2018 Ciekawe czy nie będzie się zadzierać. U mnie na taką robotę nie udzielali gwarancji. Rozbierać drzwi nie chciałem i niestety musiałem zrezygnować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi