Pysia350z Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Witam Mam 2 pytania odnośnie 350z 1. Gdy chce podciągnąć auto na samym sprzegle to tak jak by na chwilę się "przydusi" obroty na chwilę spadną a za chwilę wskakują już normalnie... Myślicie że to może być wina np przytkanego filtra? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micho196 Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2018 a jakie jest drugie pytanie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
extrabot Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Niestety, mam to samo. Jedynie jak jest ssanie to można spokojnie ruszyć. Ktoś spotkał się z podobnym problemem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rolandinho Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Co to znaczy podciągnąć auto na samym sprzęgle ? Może film jakiś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dieselLPG Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Chyba to, ze chce na sprzegle podjechac jeszcze kawalek do przodu, sila rozpedu. A nie macie przypadkiem zamontowanych tych lekkich aluminiowych kolek pasowych albo zamachowe? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rolandinho Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Adaptacje trzeba zrobić... i podczas wysprzęglania auta będzie inne zachowanie niż mówicie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
extrabot Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Wymieniłem wydech i większego problemu już nie ma. Nie wiem też na ile to ma z tym wspólnego, ale jestem zaskoczony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dieselLPG Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2018 To co to bylo? Cofajace sie spaliny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
extrabot Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Nie mam pojęcia, ale od razu lepiej chodzi Niech się wypowie jakiś ekspert. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.