kopruson Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Witam, Szybkie pytanie, czy jest mozliwość i jak ustawić tak gniazdo zapalniczki, aby przy wyłączym zapłonie nie podawało tam prądu? Trochę łopatologicznie ale myślę, że można zrozumieć o co mi chodzi. Zaczęło być to dla mnie uciążliwe jak podłączyłem kamerę w aucie i okazało się, że nagrywa non-stop. Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2018 A czemu nie podłączyć kamerki poza gniazdem,za pomocą by-pasa do bezpieczników? Przewód poprowadzić pod podsufitką,za słupkiem.I estetycznie i praktycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stasziek Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Jacko29 - poprosze podpowiedz dla laika jak to zrobic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzyk Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2018 (edytowane) w sumie troche na około - ale podłącz pod schowek - po chwili zgaśnie prąd. Jak sie nie znasz na kabelkach - chyba sposób bez kombinowania Albo ustaw w kamerce jak mas zopcję - aby wyłaczyła się po 3 min bezczynności ( bezruchu ). Edytowane 9 Kwietnia 2018 przez Brzyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopruson Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Co rozumiesz, przez "podłącz przez schowek"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stasziek Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Pewnie chodzi o gniazdo zapalniczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzyk Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2018 pod łokciem masz schowek. w schowku 2 gniazdo. " czasowe". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CONCIERGE Opublikowano 5 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2019 W dniu 9.04.2018 o 21:57, JACKO29 napisał: A czemu nie podłączyć kamerki poza gniazdem,za pomocą by-pasa do bezpieczników? Przewód poprowadzić pod podsufitką,za słupkiem.I estetycznie i praktycznie JACKO29 podpowiedź proszę: prowadzę przewód od kamery pod podsufitką nad kierownicą, później puszczam go pod słupkiem. Jesteś w stanie powiedzieć pod które bezpieczniki mam się podpiąć? Potrzebny mi prąd stały i po stacyjce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korg Opublikowano 11 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2019 Ja mam podłączoną do zasilania oświetlenia podsufitowego, żadnych wiszących kabli , żadnych długich przewodów super. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 14 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2019 W dniu 5.09.2019 o 14:23, CONCIERGE napisał: JACKO29 podpowiedź proszę: prowadzę przewód od kamery pod podsufitką nad kierownicą, później puszczam go pod słupkiem. Jesteś w stanie powiedzieć pod które bezpieczniki mam się podpiąć? Potrzebny mi prąd stały i po stacyjce. Pomocny będzie multimetr,za 18 zł lub żaróweczka 12v.Wystarczy zdjąć osłonę bezpieczników i jeden przewód na masę a drugim sprawdzać na bezpiecznikach ,góra dół gdzie jest napięcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi