paulpk Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Witam, czy podane w linku będą pasować ? Może już ktoś montował te lub inne proszę o pomoc. http://allegro.pl/spryskiwacze-mglowe-dysze-spryskiwaczy-einparts-i7266136362.html#thumb/3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samson996 Opublikowano 19 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2018 Sprawdz wymiary, czy się zgadzają i wielkość otworu. Daj znać, sam sobie takie chcę założyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki12 Opublikowano 19 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2018 (edytowane) K12 spryski są wciskane i doprowadzenie płynu jest pod innym kątem. Może być problem. Edytowane 19 Kwietnia 2018 przez miki12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid5995 Opublikowano 1 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2018 Na pewno nie pasuje, to są spryskiwacze montowane na masce a Nissan montuje spryskiwacze pod maską. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulpk Opublikowano 3 Maja 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2018 W dniu 1.05.2018 o 12:12, dawid5995 napisał: Na pewno nie pasuje, to są spryskiwacze montowane na masce a Nissan montuje spryskiwacze pod maską. Dzięki za podpowiedź zmuszony byłem kupić oryginał..pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki12 Opublikowano 3 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2018 Ile kosztowały? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulpk Opublikowano 4 Maja 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2018 19 godzin temu, miki12 napisał: Ile kosztowały? Troszkę namieszałem bo to nie jest oryginał tylko zamiennik ale nówka sztuka a tu kwota : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki12 Opublikowano 4 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2018 Ja pier.........lę. 90 zł za sztukę masakra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulpk Opublikowano 5 Maja 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2018 15 godzin temu, miki12 napisał: Ja pier.........lę. 90 zł za sztukę masakra. Tak, ja pier...lę ale szukałem np. na Allegro i były używki oryginały od 80-110 zł a do tego za przesyłkę chcieli od 20-30 zł..to jest dopiero wyczyn..pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amireczek Opublikowano 5 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2019 Witam. Ja też mam problem z dyszami więc podepnę się pod temat, faktycznie ceny oryginalnych, nawet używanych, są jakieś , że zacytuję "ja pier.....lę" , ale może ktoś z fachowców by się wypowiedział co z tym fantem zrobić, mam na myśli naprawić albo zamontować coś w przyzwoitej cenie, z innego modelu albo jakiś zamiennik w cenie, która nie zwala z nóg. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi