gregson Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Update : Jeżdżę już na Continental-ach i wygląda na to, że problem rozwiązany. Czyli Michelin primacy 3 to niezły szit, albo mi sie trafiła wadliwa partia, albo sie nie nadają do qq (tez tak moze być). Nie kupujcie tych opon... Tez mam te opony i tylko czekam, az mi sie zuzyja na tyle, ze bede mial powod je wymienic. Niby premium, niby wg specyfikacji bardzo ciche ale i tak sa glosne. Jak kupowalem to jakas super promocja na nie byla. To moze z tego wlasnie powodu, bo okazalo sie, ze cos z nimi jest nie tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Pavilo ja jeżdżę na Primacy 3 i sobie chwalę.Ciche,nic nie dudni,buczy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavllo Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2018 (edytowane) Moze masz dobra partie, albo na belce inaczej sie zachowuja (bo ty chyba masz belke?) U mnie od 80km/h byl taki rezonans na nich, że byłem załamany... Ale aso wymienilo...teraz spokój... Ufff Edytowane 21 Kwietnia 2018 przez Pavllo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzyk Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Raczej nie sądzę żeby pod.inili 2 opony. Nie trafili by z dotem. Ja mam 4 x ten sam. A ciszę mam nawet na dziurach. Może gdzieś ociera szczęka. Pomacaj po jeździe czy felga nie jest gorąca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi