Zbendul Opublikowano 8 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2018 jak pisalem kilka rodzajow ich jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonir Opublikowano 14 Lutego 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2018 Czy ktoś podłączał i na 100% stwierdzi czy da się anglika do europejczyka przeszczepić bez problemów lub automat do manuala ? A więc Anglik działa ,tyle ,że w milach oczywiście. Można go przykręcić tylko na dwa wąsy, dwa pozostałe odstają jakieś pół centymetra. Ale się trzyma bez problemu. Zegary są skierowane bardziej w stronę pasażera ale da się przyzwyczaić. Po za tym wszystko działa tak jak w Europejczyku. Nie sprawdzałem tylko ,czy konsola nasuwa się na licznik. Jeździłem bez niej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Killuminati Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Witam wszystkich ! Sprawa wygląda nastepująco: od paru miesiecy jestem posiadaczem Nissana , od tego czasu jestem wiernym czytelnikiem tego forum a dzis musze was prosic o pomoc . Jako ze wyswietlacz w zegarach nie chcial swiecic pomimo wymiany zarowek postanowilem ze dobiore sie do wyswietlacza od przodu i niestety uszkodzilem wskazówke od predkosci. Nie reaguje . I tu pytanie : 1.Czy jezeli zakupie zegary z anglika to czy beda pasowały ? Czy beda skierowane do pasażera? 2.Czy musze kupic z identycznego auta czy wystarczy zeby byly 2.2 3.czy u was ten wyswietlacz z przebiegiem świeci? . Bardzo prosze o pomoc .i czekam na odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Killuminati Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Dziekuje za przeniesienie posta , przepraszam ze nie zauwazylem ze ktos juz napisal podobny post. Juz wiem ze anglika nie chce skoro skierowany jest do prawej. Ale teraz kolejne pytanie , czy moge zalozyc wersje nowsza licznika czy nie bedzie ona kompadybilna? Ja mam przedliftowy licznik z 6ikonami obok zegarów , nowsze są troche inne Czy ten licznik mozna zamienic z tym pierwszym? Tu wrzucam screeny budzikow . w samochodzie aktualnie mam ten starszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi