Emil_F Opublikowano 17 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2018 Chcę zmienić kolor podświetlenia deski rozdzielczej. Czy ktoś to robił? Jakie diody mile widziana pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camello Opublikowano 20 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2018 Zmieniałem na Led niebieskie nic praktycznie nie było widać wróciłem do normalnych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emil_F Opublikowano 30 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2018 Zmieniałem na Led niebieskie nic praktycznie nie było widać wróciłem do normalnych masz jakies foto? Miałem licznik stary obrotomierz z prawej zmieniłem na nowszy z ramkami na zegarach i obrotomierz z lewej. Jest lepiej, ale to jeszcze nie to-> chcę uzyskać efekt bardziej jasnego podświetlenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.