Aldonella Opublikowano 19 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2018 Witam, otóż ostatnio musiałam złożyć tylne fotele do transportu i teraz nie mogę z powrotem podnieść większej części kanapy. Mniejsza złożyła się bez problemu. Jakby coś się zablokowało? Ma ktoś jakieś pomysły co mogło się stać lub jak sobie z tym ewentualnie poradzić? Wcześniej nie miałam z tym problemów. Nie chciałabym jechać z czymś takim do mechanika....ale być może trzeba będzie rozbierać tylną kanapę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zebu Opublikowano 19 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2018 Mogło coś wpaść w szparę przy łączeniu części bagażnika z siedzeniem lub może po prostu blokuje Ci pas bezpieczeństwa, który trzeba odchylić/przytrzymać podczas stawiania siedzenia bo często to on blokuje wraz ze sprzączką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bratex Opublikowano 19 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2018 Zobacz czy plastik przy zaczepie nie wypadł z oparcia kanapy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emti Opublikowano 20 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2018 pas być może blokuje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.