dawid5995 Opublikowano 1 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2018 Witam. Mam problem z połączeniem adaptera Vgate iCar II. Po wpięciu wtyczki jedyne co się dzieje to adapter pokazuje że jest połączony z prądem. Niestety nie łączy się z samochodami ani nawet nie nadaje sygnału BlueTooth więc nie mogę się połączyć z telefonem ani laptopem. Sprawdzałem na wyłączonym, na samym zapłonie oraz na odpalonym silniku, wszędzie brak reakcji. Ktoś coś poradzi? Sprawdzam na Micrze 2003 1.2 80km i Primerze 2005 1.9 dCi. Załączam link do filmiku YT: Pozdrawiam, Dawid. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skit Opublikowano 1 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2018 a co się dzieje jak wciśniesz, przytrzymasz 3,5,10sekund ten przycisk włącznika? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid5995 Opublikowano 1 Maja 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2018 Problem rozwiązany, człowiek czasem nie pomyśli. Wystarczyło wejść w telefonie w ustawienia Bluetooth i połączyć się z urządzeniem przy użyciu hasła. Zmyliło mnie to że lapmka BT nie świeciła się na adapterze przez co od razu pomyślałem że nie nadaje sygnału a po wpisaniu hasła 1234 wszystko ruszyło z kopyta. W Primerze brak błędów natomiast w micrze P1611, chyba chodzi o KeyLess. Usunięty na razie nie wrócił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.